U VetPet butiku u Tower centru popust 10% na artikle HUNTER

     
Dobrodošli

Dobrodošli na stranice Veterinarske stanice Rijeka d.o.o.

Naslovna
Veterinarska stanica Rijeka d.o.o. teži kontinuiranom poboljšanju kvalitete svojih usluga, te želimo biti prepoznati na tržištu i postati odabrani partner od strane potencijalnih kupaca zbog pouzdanosti, sigurnosti i kvalitetne usluge.

U Veterinarskoj stanici Rijeka d.o.o. prepoznata je važnost održivog razvoja i brige za okoliš kao temelj budućnosti. Postali smo odgovorna kompanija, što svakodnevno dokazujemo svojim djelovanjem, brigom za okoliš, poštenom konkurencijom i ispravnim ponašanjem prema svim poslovnim partnerima.

Read more...
 
Savjeti veterinara srijedom u Tower Centru

Za nadolazeće hladne dane VetPet boutiq U Tower Centru na 4. katu nudi zaštitu za kućne ljubimce: kabanice, kaputiče, pulovere, marame, čarapice, papučice i posebno prilagođene kišobrane. Buduće da samo tjelesna zaštita nije dovoljna kako bi kućni ljubimac tijekom zime bio zaštičen, nude se razni dodaci prehrani i vitamini.

Ako niste sigurni što je za Vašeg ljubimca najbolje, SAVJET MOŽETE DOBITI OD VETERINARA SVAKE SRIJEDE OD 16.00 DO 20.00 SATI.

 
Cijepljenje pasa protiv bjesnoće

Cijepljenje pasa protiv bjesnoće starijih od tri mjeseca obvezno je na području cijele Republike Hrvatske.

  • Obvezno jednom godišnje protiv bjesnoće preventivno cijepite svog kućnog ljubimca. Posavjetujte se sa Vašim veterinarom o rokovima za provođenje cijepljenja, učinkovitosti cijepljenja i značaju označavanju Vašeg ljubimca mikročipom.
  • Budite odgovoran vlasnik životinje! Držite svog ljubimca uvijek pod nadzorom. U slučaju da Vaš ljubimac odluta od kuće, obvezno to što prije moguće javite svom veterinaru.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

Načini plaćanja

Gotovina

Kartice

Rate

Naše službe

Ambulanta Rijeka
Ambulanta Krk
Ambulanta Mali Lošinj
Ambulanta Cres
Ambulanta Buje
Ambulanta Umag
Ambulanta Fužine
Ambulanta Rab
VETPet - Tower centar Rijeka
Sabiralište nusproizvoda
Deratizacijska, Dezinfekcijska i Dezinsekcijska služba
Sklonište za životinje
Rad na terenu
Kontrolno tijelo
Konzalting

RocketTheme Joomla Templates